Deşi au urlat că societatea comercială este în pragul falimentului, se pare că TCE Ploieşti nu are probleme atât de grave cum lasă şefii să se înţeleagă.

Conform unor surse din TCE,  salariile vor fi majorate. Dar majorările vor fi resimţite doar în buzunarele şefilor care vor primi între 500 şi 700 de lei în plus (3800-4000 de lei va ajunge salariul de bază al unui şef ). Muncitorii vor primi majorări între 10 şi 150 de lei. Că doar vorba aia...cine împarte, parte-şi face!

În plus, există zvonuri că societatea comercială s-a împrumutat în mai multe rânduri la CAR-ul salariaţilor din TCE pentru a putea acoperi fondul salarial.

Şi tot la nivel de zvon, publicăm şi informaţia potrivit căreia, deşi se tot vehiculează concedieri, directorul Alexandri Nicolae tocmai ce şi-a angajat şofer personal! (adică la o societate comercială în care majoritatea salariaţilor sunt şoferi, mai angajăm unul că poate cei 800 existenţi nu sunt buni profesionişti!)

Aşteptăm punctul de vedere al conducerii TCE despre aceste zvonuri, punct de vedere pe care îl vom publica integral!. Nu de alta, dar sperăm ca zvonurile şi informaţiile pe surse pe care le-am primit să fie doar simple bârfe, iar şefii TCE să facă planuri reale pentru redresarea financiară a societăţii...