Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova vă informează că, în zilele de 4 şi 5 august 2017, vor fi impuse restricţii de circulaţie pentru traficul greu pe reţeaua de drumuri naţionale din judeţ, având în vedere avertizarea cu cod portocaliu emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru judeţul nostru.

Astfel, în intervalul orar 12.00 – 20.00, în zilele anterior menţionate, este interzisă circulaţia pe drumurile naţionale a autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu unele excepţii, în scopul protejării îmbrăcăminţii asfaltice. Pentru detalii, accesaţi pagina de internet a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa).

De asemenea, Consiliul Judeţean Prahova, în calitate de administrator al drumurilor judeţene, având în vedere aceeaşi avertizare meteo de cod portocaliu de caniculă, instituie restricţii de trafic pe reţeaua de drumuri judeţene în zilele de 4 şi 5 august a.c., în intervalul orar 11.00 – 20.30, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (cu unele excepţii).

Pentru operatorii de transport şi conducătorii auto vizaţi de această restricţie, Consiliul Judeţean Prahova a pus la dispoziţie, în vederea informării, numărul de telefon 0244.514.545, interior 269, sau adresa de mail [email protected].