Un microbuz care circula pe ruta Târgovişte - Ploieşti şi în care se aflau 14 persoane a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident petrecut în cartierul Mitică Apostol, din municipiul Ploieşti, după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate la intrarea de pe un drum secundar pe şoseaua pe care circula microbuzul. În urma impactului, niciunul dintre pasagerii din microbuz nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Potrivit poliţiştilor prahoveni, accidentul s-a petrecut pe DN1 A, în cartierul Mitică Apostol, situat la periferia municipiului Ploieşti.

Primele date de la faţa lcoului arată că şoferul unui autoturism a intrat în drumul naţional fără să se asigure şi a izbit microbuzul în care se aflau 14 persoane şi care circula pe ruta Târgovişte - Ploieşti.

În urma impactului dintre cele două maşini, niciunul dintre cei implicaţi în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acesta este al doilea acicident produs duminică după-amiază, în decurs de doar o oră, în Ploieşti, cauza producerii acestora fiind neacordarea de prioritate.

Cu o oră în urmă, cinci persoane au ajuns la spital după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie din apropierea centrului municipiului Ploieşti din cauza unui şofer care a trecut pe culoarea roşie a semaforului.