Alex Rusu, interolpul bucureştean care în februarie şi-a omorât viitoarea soţie într-un apartament din cartierul Mihai Bravu din Ploieşti, a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Rusu este judecat în stare de arest preventiv, după ce în noaptea de 12 spre 13 februarie şi-a omorât iubita, o femeie în vârstă de 36 de ani, Mariana B.

Alex şi-a atacat iubita cu un cuţit pentru că aceasta a refuzat să participe la o partidă de sex în grup. În apartament se mai aflau două prietene ale victimei şi cei doi băieţi ai femeii. De altfel, băiatul cel mare, în vârstă de 11 ani,  a fost şi el rănit cu cuţitul pentru că micuţul a sărit să îşi apere mama. Din fericire, rănile copilului au fost superficiale, dar va trebui să trăiescă toată viaţa cu imaginea mamei sale măcelărite de cel care ar fi trebuit să îi devină tată vitreg. De altfel, în dosar, apare ca parte vătămată şi minorul Rafel David M.

Vă reamintim, că după comiterea crimei, Alex Rusu, un bărbat care avea la activ condamnări pentru proxenetism şi furt, a fugit de la locul crimei, dar s-a predat autorităţilor din Bucureşti a doua zi.

Bărbatul riscă o pedeapsă de până la 25 de ani, pentru omor calificat.