Pompierii prahoveni lucrează, de peste 24 de ore, pentru lichidarea incendiului izbucnit, luni după-amiază, la o societate agricolă din localitatea Păuleşti, unde flăcările au cuprins câteva mii de baloţi de paie.

Echipele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova acţionează, de peste 24 de ore, pentru lichidarea incendiului izbucnit, luni după-amiază, în jurul orei 15.30, la o soxcietate agricolă din comuna Păuleşti, satul Găgeni, situat la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti.

Flăcările au cuprins câteva mii de baloţi din paie, de mari dimensiuni, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. La două ore de la începerea intervenţiei, pompierii au reuşit să localizeze incendiul, iar de luni după-amiază, de la ora 17.45, acţionează pentru lichidarea acestuia.

Pe timpul nopţii de luni spre marţi, acţiunea s-a desfăşurat în condiţiile în care la faţa locului a fost adusă o autospecială pentru iluminat. În total, 55 de pompieri au participat până în prezent la intervenţie, aceasta nefiind finalizată.

Aceasta este una dintre cele mai dificile intervenţii ale ISU Prahova din ultima perioadă. Pompierii prahoveni au participat şi anul trecut la o astfel de acţiune de durată, când un incendiu a izbucnit la o groapă de gunoi în localitatea Boldeşti Scăeni.