Liberalul Adrian Dobre nu lasă nicio zi să treacă fără a mai bifa un punct pe harta incompetenţei sale.

Ultima găselniţă au reprezentat-o convocarea a două şedinţe de îndată a CL Ploieşti, chipurile pentru a aproba un proiect de anveloparea a unor blocuri, proiecte finanţate din fonduri europene.

Din păcate, edilul a mai demonstrat, a nu ştim câta oară că nu se pricepe şi nici nu vrea să înveţe administraţie, iar cele două proiecte au fost salvate de aleşii ALDE care au modificat hotărârile discutând telefonic cu proiectanţii chiar în timpul întâlnirii.

"La şedinţa Consiliului Local Ploieşti s-a dovedit, încă o dată, că am avut dreptate: primarul Dobre este- dacă nu total incompetent- cel puţin superficial şi inconştient şi, la primărie, nu face administraţie, ci politică. Şi pe aceasta- fără profesionalism!", scriu consilierii ALDE într-un comunicat de presă.

"Astfel, vă putem informa că, în graba sa după capital electoral pentru PNL, domnul Adrian Dobre, care vărsa lacrimi de crocodil despre pericolul în care alianţa PSD-ALDE pune acest proiect nevotându-l cu ochii închişi, a omis cel mai elementar lucru: să verifice documentaţia!

Nu a făcut-o nici vineri, când, probabil, a fost prea ocupat cu declaraţiile de presă, nici azi, înaintea celei de-a doua şedinţe de îndată pe care s-a ambiţionat să o convoace.

Am făcut-o noi şi am constatat erori de calcul majore, făcute de proiectant, erori, care, cu certitudine, ar fi condus la respingerea proiectului, miercuri.

A fost nevoie ca proiectantul să fie contactat telefonic ÎN TMPUL ŞEDINŢEI! pentru ca erorile să fie corectate şi proiectul de hotărâre de consiliu să poată fi supus la vot, după mai bine de 3 ore!

Iată că afirmaţiile noastre şi ale aliaţilor noştri din PSD se dovedesc a fi fost sută la sută reale: domnul primar nu are viziune şi nici cunoştinţele necesare pentru a fi un bun primar al tuturor ploieştenilor, ci doar pentru ceea ce, de altfel, s-a şi dorit să fie atunci când a fost propus: o marionetă politică a PNL.", se mai specifică în comunicatul consilierilor ALDE.

Indolenţa edilului este taxată şi de senatorul Andrei Volosevici într-o scrisoare deschisă.

Printre altele, fostul primar al Ploieştiului îi scrie lui Adrian Dobre: "poate că tot răutăcios fiind, aş putea să te întreb cum se “pupă” neimplicarea administrativului în politic cu afişele pe care le-ai lipit la scările de bloc în puţinele zone în care Primăria pe care o conduci face lucrări (uneori nu de calitate, aşa cum o spun ploieştenii şi presa locală) pe care le semnezi „Primar PNL, Adrian Dobre”.

Rugămintea mea către tine este să încerci să nu mai fii “primarul liberal, Adrian Dobre”, ci acel primar care are soluţii şi rezolvări pentru problemele ploieştenilor care sunt şi PNL, şi PSD, şi ALDE, şi USR, şi PMP, şi PRU, şi apolitici.

Dragul meu prieten, Adrian Dobre, lasă, te rog, campania electorală în grija candidaţilor, fiind convins că nu îţi este ruşine să îi prezinţi şi să îi susţii!?!"