Liberalii au intrat deja în campania electorală pentru alegerile locale. Şi dacă sunt în campanie nu mai contează nimic, nici măcar nevoile prahovenilor. Cel puţin aşa reiese din lipsa consilierilor judeţeni PNL de la şedinţa CJ de astăzi, şedinţă în care s-au dezbătut mai multe proiecte menită să asigure confort prahovenilor care au nevoie de asistenţă medicală.

Proiectele aflate pe masa consilierilor judeţeni astăzi vizau „Extinderea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea infrastructurii de primiri urgenţe a Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti” (amenajarea unei unităţi de primiri urgenţe moderne la Maternitate), „Reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti”- ambele proiecte finanţabile prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020, precum şi un parteneriat între Consiliul Judeţean Prahova şi Municipiul Ploieşti privind „Balastarea şi asfaltarea terenului situat pe strada Găgeni - în imediata apropiere a Spitalului Judeţean de urgenţă Ploieşti” (amenajarea unei parcări pentru autoturismele vizitatorilor pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean).

Trebuie totuşi să vă spunem că a existat un liberal, care a venit totuşi la şedinţă, Constantin Negoi, semn că nu fusese informat de colegii săi că trebuie să absenteze