UPDATE  Medicii din Spitalul Judeţean Ploieşti s-au mobilizat pentru primirea accidentaţilor de pe Centura de Vest a Ploieştiului. La secţia ATI au fost eliberate paturi pentru primirea răniţilor grav. Medicii au venit de acasă pentru a putea acorda primul ajutor în accident. Medicii din SJU au fost informaţi că există 4 răniţi foarte grav. Până la ora 8.00 la UPU Ploieşti nu ajunsese niciunul dintre răniţi

Un accident deosebit de grav a avut loc, în această dimineaţă, pe Centura de Vest a Ploieştiului. În urma coliziunii dintre un autocar şi o autobasculantă cinci persoane au decedat, iar alte 30 sunt rănite.  26 de ambulanţe intervin la faţa locului, iar alte 7 persoane sunt încarcerate.

A fost pus în aplicare Codul roşu, fiind unul dintre cele mai grave accidente rutiere din istoria judeţului Prahova. Persoanele rănite vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii ISU autobasculanta era încărcată cu nisip. Nisipul s-a vărsat în autocar, după ce acesta a intrat în basculantă.

În accident au fost răniţi şi trei minori.

Familiile victimelor pot suna pentru a afla informaţii la numerele 0244 515946 sau 0244 515 933

Vom reveni cu amănunte