Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Adrian Marius Dobre a efectuat o vizită de lucru în Judeţul Prahova. Acesta a fost primit la sediul Consiliului Judeţean Prahova de către oficialii judeţeni: Radu Ionescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova; Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului; Ludmila Sfîrloagă, consilier judeţean precum şi de către prefectul Judeţului Prahova, Rodica Paraschiv.

                             După această întrevedere, secretarul de stat a facut o vizită la mai multe centre de plasament din Judeţul Prahova, rebilitate cu fonduri europene şi co-finanţate de Consiliul Judeţean Prahova : Centrul de Plasament Filipeştii de  TârgCentrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Ariceştii Rahtivani (sat Nedelea) şi Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Tătărai.

                             La finalul vizitei, secretarul de stat a mulţumit oficialităţilor judeţene, în special reprezentanţilor Consiliului Judeţean Prahova  şi ai  DGASPC  Prahova  pentru implicarea  de care au dat dovadă în reabilitarea acestor centre, declarându-se mulţumit de  calitatea  lucrărilor cât şi de pregătirea   personalului ce îşi desfăşoară activitatea în aceste centre.

Inedit este faptul că Adrian Marius Dobre este ploieştean, fiind absolvent al Colegiului Naţional IL Caragiale. El le-a mărturisit jurnaliştilor prezenţi în timpul deplasării sale în judeţ că revine întotdeauna cu plăcere în Prahova. Secretarul de stat a felicitat personalul din centrele vizitate pentru devotamentul şi profesionalismul de care dau dovadă şi a promis că la Minister se fac eforturi pentru a rezolva criza de personal cu care se confruntă centrele de acest gen din toată România. De asemenea, Dobre a vorbit şi despre proiectul de lege a salarizării personalului bugetar, act normativ care va intra pe masa de lucru a parlamentarilor la jumătatea lunii februarie, dar care nu va putea fi aplicat înainte de anul 2017.