Pentru al doilea an consecutiv, Asociaţia Outdoor România şi Primăria oraşului Sinaia te provoacă la o altfel de competiţie sportivă. Mountain Assault (Asaltul Muntelui) înseamnă aproape 7 kilometri de traseu şi 1.217 metri diferenţă de nivel într-o cursă nocturnă, de schi de tură, adresată tuturor celor pasionaţi de munte şi urcări abrupte.

Sinăienii care doresc să-şi reprezinte oraşul în cadrul acestei competiţii au la dispoziţie 10 locuri gratuite, care se vor aloca în ordinea înscrierii.  Prima ediţie a concursului s-a desfăşurat anul trecut pe acelaşi traseu, la start fiind 100 de concurenţi bine pregătiţi.

Lungimea traseului The Mountain Assault este de 6,69 km cu o diferenţă de nivel de +1217m. Cursa constă într-o urcare din centrul oraşului Sinaia (start la Primăria Sinaia) până la Cabana Mioriţa (Cota 2000).

Concurenţii vor parcurge următorul traseu complet: Start Primăria Sinaia - Staţia Inferioară a Telegondolei Sinaia - Pârtia Nouă - Cota 1400 - Pârtia Drumul de Vară - Cabana Mioriţa.

Ora de start va fi 17.00.

Vor fi intocmite clasamente şi se vor acorda premii precum urmează:

–premii in bani pentru open general (primele 5  locuri)

– premii pentru fetele care se clasează în primele 15 locuri ale clasamentului general.

Numărul participanţilor este limitat, şi la această ediţie, la 100.

The MOUNTAIN ASSAULT este organizat cu sprijinul: Trepte, Anconi Construct, Drift Data, Absolut Outdoor, H2O Sinaia, Complexul Fundata Cheile Grădiştei şi Restaurantul Mioriţa (Cota 2000, Sinaia).

Înscrieri

Sinăienii se pot înscrie gratuit, în limita a 10 locuri, cu un e-mail la adresa mountainassault2@gmail.com care să conţină şi o imagine (scanată sau jpg) a cărţii de identitate care să facă dovada domiciliului stabil în oraşul Sinaia.

Pentru inscriere trebuie sa trimiteti un mail la adresa mountainassault2@gmail.com care sa contina:
– numele participantului
– localitatea de domiciliu
– serie de buletin/carte de identitate.
Veti primi un mail de confirmare la care va fi atasat un disclaimer pe care trebuie sa il aduceti completat si semnat la validarea de la start.
Taxa de 30 de lei va fi platita, de asemenea, la validarea de la start, in ziua concursului, la primirea numarului de concurs.

In ziua concursului validarea inscrierii se face NUMAI pe baza urmatoarelor elemente:
– originalul disclaimerului (declaratia pe proprie raspundere)
– cartea de identitate
Lipsa oricarui document din cele de mai sus duce la descalificarea concurentului inainte de start!

Nu se fac inscrieri la fata locului!
Data limita pentru inscriere este 10.02.2015 / ora 24.00.
Numarul maxim de participanti admisi este de 100. Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda un numar redus de wildcarduri dupa aceasta data.
Înscrierea prin fax sau telefon nu este posibila!
Declaratiile fara semnatura nu vor fi acceptate.

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.outdoorromania.ro/ma2016