Ciudată personalitatea medicului Dan Oprea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Deşi pozează într-un cavaler pe cal alb care visează să salveze Ploieştiul de la distrugere şi care a demascat nenorocirile din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicului liberal nu prea îi pasă de soarta unităţii medicale.

Surse din cadrul SJU Ploieşti ne-au povestit că doctorul Oprea a fost solicitat de membrii Consiliului de Administraţie al Spitalului să ocupe, măcar temporar, postul de purtător de cuvânt al unităţii medicale. Motivaţia membrilor CA a fost aceea că liberalul Oprea are o relaţie strânsă cu reprezentanţii media din Ploieşti şi ar putea să explice mai uşor anumite situaţii apărute în spital.

Reacţia doctorului i-a uimit pe toţi membrii CA. Acesta a avut o adevărtată criză de nervi şi pe un tot foarte ridicat i-a acuzat pe aceştia că "doresc să îi distrugă cariera politică" şi că "vor să împiedice presupusa sa candidatură la Primăria Ploieşti.

Ciudată reacţie a unui medic- politician care spune tuturor că vrea să vindece Ploieştiul, care a demascat mizeriile din SJU (deşi lucra acolo de mai bine de 20 de ani), dar care refuză că lucreze alături de colegii săi la îmbunătăţirea imaginii unităţii medicale.

Păi dacă reacţionaţi aşa la solicitarea unui simplu ajutor din partea colegilor de la spital, ce veţi face dacă, prin absurd, veţi deveni primarul Ploieştiului şi cetăţenii oraşului vă vor cere ajutorul?