Din nou circ. Din nou circ pe banii ploieştenilor. Din nou în rolurile principale aleşii PNL şi PDL, de această dată sub umbrela nou fuzionatului PNL. Deja filmul liberalilor de opoziţie devine plictisitor şi probabil că este nevoie de un scenarist nou pentru a revigora acţiunea. Nu de alta, dar vine 2016, an electoral, şi nu credem că ploieştenii ar putea vota nişte aleşi care în patru ani de mandat nu au făcut mare lucru pentru bunăstarea comunităţii locale.

Şi de această dată aleşii liberali s-au supărat că nu au reuşit să forţeze validarea unui nou consilier local. Şi cum social democraţii au revendicat şi ei locul rămas vacant prin plecarea lui Daniel Puiu Neagu, iar pauza de consultări cerută de Gheorghe Sîrbu nu a fost aprobată, consilierii PNL s-au ridicat tacticos şi au părăsit sala. Iulian Bolocan, care îşi sărbătoreşte azi ziua de naştere, ar mai fi rămas, mai ales că tocmai ce fusese felicitat de colegii din CL, dar nu putea nesocoti decizia partidului. (care partid???)

Mai trebuie menţionat că liberalii au mai primit o lovitură înainde de momentul proiectului de validare a unui nou consilieri. Consilierii social democraţi au abordat la punctul "Întrebări şi interpelări" tot felul de probleme din oraş, iar liberalii s-au trezit că nu prea mai au despre ce să vorbească.

Vă mai informăm că prin plecarea liberalilor din sală nu au putut fi discutate proiectele de hotărâre privind deratizarea oraşului, repartizarea unor locuinţe sociale sau cele legate de "Inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Ploieşti".

Dacă reprezentanţii PNL vor continua cu această atitudine activitatea Primăriei Ploieşti şi a instituţiilor subordonate va blocată în lipsa unor hotărâri de Consiliu Local care să le regleze activitatea.

Poate că şedinţa următoare, liberalii vor lăsa orgoliile deoparte şi vor discuta cu cărţile pe masă şi le vor explica ploieştenilor de ce doreşte cu atâta ardoare Gheorghe Sîrbu validarea unui nou consilier local liberal. Nu de alta dar gura târgului vorbeşte mult!