Planul de reorganizare al  FC Petrolul Ploieşti nu este pe placul creditorilor. Se pare că sunt foarte puţine şanse ca echipa să scape de faliment.

Surse din cadrul SGU Ploieşti susţin că reprezentanţii societăţii nu vor vota planul de reorganizare al Petrolului. Motivul: din cei peste 1,6 milioane de lei pe care echipa îi datorează municipalităţii, propunerea clubului este de a achita doar 10%, iar diferenţa să fie contabilizată drept pierdere de către SGU.

Consiliul de Administraţie al SGU Ploieşti va discuta problema, dar reprezentanţii societăţii susţin că propunerea celor de la Petrolul nu poate fi acceptată, pierderea fiind foarte mare.

Se pare că SGU nu este singura societate păgubită de către Dan Capră şi ceilalţi asociaţi ai SC FC Petrolul Ploieşti. Conform planului propus, creditorii chirografari ar urma să primească doar 10% din drepturi, iar jucătorii maxim 60% din sumele restante.

Greu de crezut că planul de reorganizare cu astfel de propuneri nerealiste, am spune noi,  va trece de votul creditorilor. Se conturează din ce în ce mai clar ideea că  brandul Petrolul se va întoarce în patrimoniul Primăriei Ploieşti.