Situaţie inedită la Consiliul Judeţean Prahova. Repus în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova de o decizie a Tribunalului Prahova, Sebastian Danielescu este nevoit să se întoarcă la Direcţia Silvică, tot de o decizie a instanţei, de data aceasta Curtea de Apel Ploieşti.

Astfel, Curtea de Apel a admis recursul Consiliului Judeţean Prahova, a casat sentinţa şi a trimis cauza spre rejudecare.

Liberalul Sebastian Danielescu a fost schimbat din funcţia de vicepreşedinte al CJ Prahova, în luna august a anului trecut. Danielescu a contestat decizia colegilor din CJ în Contencios Administrativ, iar instanţa a decis suspendarea hotărârii. El a revenit la serviciu în luna martie, dar acum rămâne din nou fără postul de conducere din fruntea CJ:

"Am aflat că din nou nu mai sunt vicepreşedinte al CJ. Mă voi întoarce la Direcţia Silvică fără nicio problemă", a declarat Danielescu, care aşteaptă decizia Tribunalului Prahova, care astăzi judecă, pe fond, anularea actului administrativ prin care liberalul a fost eliberal din funcţie.

În aceste condiţii, la conducerea Consiliului Judeţean Prahova rămâne doar social democratul Bogdan Toader. Preşedintele Mircea Cosma nu îşi poate exercita funcţia, timp de încă 60 de zile, printr-o decizie a procurorilor DNA.