Consilierul judeţean Auraş Dragomir a scăpat, încă odată, de eliminarea din Consiliul Judeţean Prahova.

La mai bine de zece luni de la retragerea sprijinului politic de către PPDD, partidul pe listele căruia a candidat, Dragomir rămâne în continuare consilier judeţean.

Proiectul de hotărâre, iniţiat de aleşii PPDD, prin care se decidea încetarea mandatului de consilier judeţean al lui Auraş Dragomir a fost retras de pe ordinea de zi, pe motiv că…şedinţa era una extraordinară!

Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a decis, în luna septembrie 2012, excluderea din partid a lui Auraş Dragomir, iar de atunci, reprezentanţii lui Dan Diaconescu în CJ Prahova  solicită la fiecare şedinţă înlocuirea acestuia.

Auraş Dragomir a intrat în politică în urmă cu cinci ani, fiind ales consilier judeţean pe lista PDL, fiind vicepreşedinte al CJ Prahova în mandatul trecut. La alegerile locale din iunie 2012 a candidat din partea PPDD la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, fiind ales consilier judeţean din partea formaţiunii lui Dan Diaconescu.

Gurile rele susţin că Dragomir va fi înlocuit din CJ Prahova abia în momentul în care USL va reuşi să “atragă” cel puţin patru voturi din partea PDL. Cel care nu doreşte schimbarea lui Auraş Dragomir este chiar preşedintele Mircea Cosma, care consideră că votul fostului membru al PPDD este util social democraţilor.