Bogdan este un băieţel din Bucov, care, la vârsta la care colegii lui alergă cu bicicleta sau joacă fotbal, a învăţat ce înseamna medicii, analizele chinuitoare şi îşi petrece timpul într-un spital din Bucureşti. Povestea lui am aflat-o de la o cititoare a ziarului nostru şi cum ştim că printre prietenii Jurnalului Prahovean sunt foarte mulţi oameni cu suflet, ne-am gândit că este cazul să publicăm mesajul prietenilor lui Bogdan. Părinţii lui Bogdan nu ştiu, încă, costul total al intervenţiei chirurgicale şi nici dacă aceasta va putea fi făcută în România. Vă prezentăm mesajul găsit pe pagina de net: http://salajutampebogdan.blogspot.ro/2015/03/sa-l-ajutam-pe-bogdan_30.html?m=1

"Iordache Bogdan-Andrei este un copil în vârstă de 9 ani care până în prezent nu a ridicat nici un semn de întrebare cu privire la starea lui de sănătate. Însă, în urmă cu o săptămână o durere la picior i-a determinat pe părinţii micuţului să meargă cu acesta la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În urma investigaţiilor, medicii de aici l-au diagnosticat pe Bogdan cu tumoare malignă la piciorul stâng. După efectuarea RMN-ului medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşt susţin că ar fi vorba de OSTEOSARCOM, aşteptăm însă rezultatul biopsiei. Acest tip de cancer osos, aflat deja în stare avansată, necesită o intervenţie chirurgicală urmată de alte tratamente costisitoare pe care familia lui, din păcate, nu şi le poate permite. Intervenţia chirurgicala trebuie efectuată de urgenta, aşteptarea nu este o opţiune pentru Bogdan.

În prezent, Bogdan este internat la secţia de ortopedie pediatrica a spitalului Spitalul MARIE COURIE din Bucureşti, sub observaţia Prof. Univ. Dr. BURNEI GHEORGHE.
Părinţii lui Bogdan, deşi au fost doborâţi de aceasta veste cumplită, păstrează speranţa că oamenii nu vor rămâne indiferenţi la suferinta lor şi îî vor da o noua şansă la viata baieţelului lor .
Contul în care puteţi face donaţii pentru tratametele lui Bogdan este: RO50RNCB0820140734870001, titularul contului este Iordache Laura Georgiana, sora lui Bogdan.
Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la:
- numărul de telefon: 0730731699 - Laura Iordache 
- adresa de email: gia.marcu78@yahoo.com - Georgiana Marcu
                              lamba.gabriela@yahoo.com - Gabriela Lamba
                             
Bogdan are nevoie de ajutorul nostru!"