După obiceiul clasic în construcţii că este mai bine să începem decât să terminăm, pe 14 străzi din Câmpina au fost săpate şanţuri pentru a fi montate conductele de canalizare, însă la câteva luni de la începerea lucrărilor, doar pe o singură alee lucrările au fost finalizate, potrivit campinaph.ro.

După 5 luni de la startul lucrărilor, şantierul s-a întins pe 14 străzi din Câmpina, iar în momentul de faţă este finalizată doar o alee, care măsoară exact 62 metri! Restul lucrărilor sunt pline de probleme, de nereguli, iar altele nici măcar nu au fost începute deşi există de mai bine de două luni dispoziţii de începere a lucrărilor. Pe Bulevardul Carol I se constată că apa menajeră din noua canalizare este deversată în stradă cu motopompa; canalizarea este înfundată; în urma săpăturilor în zona înfundată (zona OMV) a ieşit produs petrolier. Pe strada Ciocârliei: nereguli constatate: zona lucrărilor nu este compactată, asflatată şi au rămas şanţuri. Pe Aleea Peştişori: nereguli constatate: s-a turnat asfalt, dar lucrarea nu este de calitate, pentru că nu s-a făcut compactare, iar asfaltul s-a lăsat; în momentul de faţă se execută caseta de 40 cm în vederea compactării şi turnării unui nou strat de asfalt. Pe
Strada Dunării; nereguli constatate: canalizarea menajeră nu acoperă decât 100 metri,  între numerele 1 şi 7, dar tronsonul nu a fost încă început. Pe Aleea Islaz (începută pe 10 iunie, termen execuţie 17 zile); nereguli constatate: branşamente încă în stadiul de execuţie, în vreme ce conducta de canalizare propriu-zisă a fost finalizată. Pe Strada Zimbrului (începută pe 10 iunie, termen execuţie 10 zile); nereguli constatate: nu s-au executat branşamentele, dar conducta a fost montată. Pe strada Crişuri: nereguli constatate: nu a fost realizată canalizarea menajeră pentru refulare; grămezi de pământ depozitate pe stradă. Pe Strada Carpaţi: nereguli constatate: tronsonul de 30m abia a fost început. Aleea Câmpiniţa: nu a fost începută, deşi există ordin de începere a lucrărilor de aproape două luni. Strada Grădinii: nici această lucrare nu a fost începută. Pe Strada Viitorului : lucrarea  nu este finalizată. Pe Aleea Arinului: finalizată, cu branşamente; aleea are lungimea de… 62 metri. Pe Strada Rândunicii: nu s-a executat canalizarea menajeră. Pe Strada Fabricii: branşamente în execuţie.

Sursa: campinaph.ro