Grupul de investitori care sunt interesaţi de preluarea Petrolului vin din Ucraina. Contactat de Jurnalul Prahovean, fostul manager general al clubului ploieştean, Valeriu Răchită, a confirmat informaţiile apărute.

“Am avut o informaţie, în urmă cu o lună, potrivit căreia un grup din această zonă se interesează de Petrolul. Am fost contactat pentru a facilita o discuţie între un reprezentant al lor şi Petrolul. Din partea clubului a venit Clarisa, soţia lui Dan Capră. Nu ştiu ce s-a mai întâmplat între timp. Se poate spune, da, că vreau să pun şi eu umărul la redresarea clubului. Nu pot să uit perioada petrecută aici, sunt legat sufleteşte de Petrolul. Procedura de preluare nu poate fi însă decât de durată, pentru că sunt multe lucruri care trebuie clarificate”, ne-a declarat Valeriu Răchită.

Şi directorul executiv Andi Crângu a precizat acelaşi lucru, în mai multe rânduri. Numai auditul, a spus el, ar dura câteva luni.

În plus, Petrolul este în insolvenţă şi trebuie făcut bilanţul complet al datoriilor finale, pentru ca un potenţial investitor să ştie exact ce are de făcut, încă înainte de a semna actele.