Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Duminică - 30 aprilie 2017 12:19:49

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Petrolul şi verbele sezonului


3 iulie 2013

citeşte totul despre:
transfer,
verbe,
petrolul ploiesti,
cosmin contra,
bokila,
grozav,
teixeira,
herea,
perioada,
conjugare,
antrenor,
meciul,
pecanha,
bolognarating     (60 vizualizări)

 Perioada precompetiţională este mană cerească pentru amatorii de speculaţii fotbalistice. Vine Cutărică la Petrolul, pleacă Nu Ştiu Cine, se urmăresc „piste”, se poartă tratative.

Cele mai multe dintre speculaţii sunt baloane de săpun, pentru aceia care le lansează important fiind doar faptul că ele au fost „aruncate”. Dacă ies-bine, dacă nu-aia e!

După ce am fost intoxicaţi cu un eventual transfer al lui Herea la Petrolul, iar fostul rapidist nu a mai venit, după ce Bokila a fost transferat pe la 8-9 echipe în această vară, după ce  Grozav a fost anunţat ca şi plecat la Bologna şi după ce a fost „strigat” transferul lui Filipe Teixeira la Petrolul, lucrurile par să se liniştească. Asta pentru că Petrolul are de jucat Supercupa României peste doar o săptămână şi timpul nu prea mai are răbdare cu gruparea antrenată de Contra.

Singurul fotbalist nou-venit la Petrolul care poate fi folosit în meciul contra Stelei, în Supercupă, este Pecanha. În rest, doar încertitudini.

Dacă Grozav va evolua la Bologna ar fi bine pentru el, dar rău pentru Petrolul, care ar pierde un fotbalist tânăr şi foarte bun. Este adevărat că Teixeira ar putea fi un câştig, experienţa şi tehnica individuală fiind argumente pentru o integrare rapidă a lui în colectiv.

Orice schimbare apărută în componenţa lotului petrolist în aceste zile ar genera o doză de risc. Nu este prea comod pentru niciun tehnician din lumea asta să facă pregătirea cu unii jucători şi să aibă la dispoziţie alţii, la meciurile oficiale, cele care contează.

„A veni” şi „a pleca” sunt verbele conjugate în tabăra petrolistă cel mai mult, în această perioadă. Chiar dacă antrenorul Contra ar prefera ca alte verbe să ia caimacul: „a juca”, „a lupta”, „ a câştiga”.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
– A fost tragicomedie!
– Cum adică?
– Ne-am întâlnit cu soţul meu acolo şi el… tot cu amanta!
„Numai cei care nu pot să iubească îmbătrânesc şi mor.” — George Călinescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online