Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 6:58:37

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Noul BMW Seria 5 e scanat cu cea mai performată tehnologie de depistare a defectelor


1 august 2016

citeşte totul despre:
bmw,
seria 5,
scanare,
defecterating     (33 vizualizări)

BMW a dezvăluit un set de fotografii oficiale cu noua generaţie Seria 5. Maşina este camuflată şi pozează alături de o nouă tehnologie de scanare a defectelor de fabricaţie.

Introdusă pentru prima dată în anul 2010, actuala generaţie BMW Seria 5 a reuşit să se achite cu succes de îndatoririle sale fiind încă un succes comercial pentru constructorul bavarez. După şase ani de activitate, modelul se pregăteşte să iasă la pensie.

În aşteptarea noii generaţii, BMW ascute nerăbdarea fanilor cu o serie de imagini oficiale ale viitorului Seria 5, camuflat însă foarte bine. Fotografiile au fost făcute în interiorul fabricii BMW şi surprind şi noua tehnologie de scanare 3D a vehiculelor. Braţele roboţilor din imagini creează un model digital precis al maşinii, capabil să observe cu o precizie de până la 0.1 milimetri orice deviaţie sau defect de fabricaţie.

”Aceste date permit observarea unor probleme într-un stadiu incipient, sunt mult mai precise şi necesită operaţiuni de retuşare mult mai puţin costisitoare”, afirmă BMW în comunicatul de presă care însoţeşte imaginile.

Constructorul german este primul producător care foloseşte această tehnologie de identificare a defectelor.

A şaptea generaţie a modelului Seria 5, botezat cu numele de cod G30, este aşteptat să debuteze oficial în toamna acestui an, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Lansarea comercială ar urma să se facă la finele acestui an, începutul lui 2017, în funcţie de piaţa pe care se va comercializa. 

Automarket


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online