Cele mai populare jocuri online sunt păcănelele, pentru că îţi oferă o largă varietate de teme, cu grafică spectaculoasă, opţiuni multiple de câştig şi distracţie ca-n marile cazinouri din Las Vegas sau Atlantic City. Ca să te bucuri de mai mult fun la păcănele online, îţi prezentăm în continuare top 10 sloturi cu fructe şi şeptari, ce-ţi aduc simboluri norocoase, free spins şi jackpoturi atractive.

Sweet Bonanza

Printre cele mai cunoscute sloturi cu fructe este Sweet Bonanza, creat de Pragmatic Play, un provider de gaming cunoscut pentru jocurile sale spectaculoase. Te distrezi în compania simbolurilor dulci (fructe, jeleuri, bomboane, acadele) şi ai şansa unor câştiguri delicioase. Succesul acestui slot clasic a dus la apariţia mai multor versiuni: Sweet Bonanza Xmas, Betano Bonanza ş.a.

Shining Crown

Te joci păcănele online în căutarea coroanei norocoase, ce aduce strălucire câştigurilor tale la sloturi cu fructe şi şeptari. Shining Crown de la Amsunet Interactive este unul dintre acele jocuri ca la aparate îndrăgit de toată lumea, mereu în trend şi de fiecare dată surprinzător. Ai parte de extra fun cu versiunile 40 Shining Crown Bell Link de la EGT Digital.


Lucky Lady's Charm 

Doamna norocoasă a sloturilor cu fructe şi şeptari te aşteaptă la jocul clasic de păcănele Lucky Lady's Charm, creat de Novomatic. Alegi ce-ţi place dintre variantele Lucky Lady's Charm Deluxe, Lucky Lady's Charm Win Ways, Lucky Lady's Charm cu 6 sau 10 role şi funcţii de pariere extra.

40 Super Hot

Aşa cum îi spune şi numele, 40 Super Hot este un joc de păcănele cu 40 de linii câştigătoare, ce-ţi aduc şanse suplimentare, runde speciale, combinaţii norocoase şi jackpoturi atractive. Găseşti multe versiuni de păcănele cu fructe şi şeptari inspirate de 40 Super Hot, iar cele mai cunoscute dintre ele sunt 100 Super Hot şi 40 Super Hot Bell Link.

Plenty on Twenty

Tot de la providerul de gaming Novomatic vine şi slotul Plenty on Twenty, cu grafică amuzată, ritm alert şi multiple şanse de câştig. Te vei distra copios cu fructele stilizate ce au chipuri de personaje ca-n desene animate. Jocul este foarte simplu şi rulează excelent pe dispozitive mobile, aşa că-l poţi încerca pe smartphone sau tabletă, oriunde te-ai afla. 

Sizzling Hot

Vei deveni fan al sloturilor de la Novomatic dacă încerci Sizzling Hot online, aflat în topul preferinţelor pentru fanii păcănelelor online. Te vei delecta cu un joc înflăcărat, în care simbolurile clasice, fructe şi şeptari, apar cuprinse de flăcări spectaculoase, ca-n filmele de acţiune. Descoperă variantele Sizzling 777 Deluxe, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot Quattro, pentru mai mult fun în compania jocurilor online. 

Fruits & Jokers: 100 lines

Nu putea lipsi din topul păcănelelor cu fructe şi şeptari un slot de la Playson, denumit sugestiv Fruits & Jokers. Cu 100 de linii câştigătoare, acest joc de păcănele online îţi aduce extra şanse pentru combinaţii norocoase de simboluri şi vine cu opţiuni atractive de wild, scatter, jackpot şi runde suplimentare. Ca să te obişnuieşti cu regulile de joc încearcă păcănele gratis şi distrează-te cu variantele simplificate Fruits & Jokers 20 lines, Fruits & Jokers 40 lines.

Alege jocurile preferate de sloturi cu fructe şi şeptari. Joacă responsabil la păcănele online, doar pe site-urile operatorilor de betting şi casino online licenţiaţi la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN).