Momentul în care un slot se decide să facă o plată importantă nu poate fi aproximat de nimeni. Tocmai acesta este şi mirajul păcănelelor, nu ştii niciodată ce îţi poate aduce prima rotire! Este posibil să ai parte de un câştig fabulos sau, poţi trece prin experienţa nedorită în care cumulezi pierderi după pierderi.

Cum să alegi un slot care să îţi aducă un potenţial câştig şi cum să te distrezi la maxim pe el, vom detalia în subiectul următor. Este ghidul rapid pe care ţi-l propunem şi, care poate ulterior să te ajute în obţinerea profitului scontat.

1.  Trebuie să cunoşti plăţile

Este clar, există jocuri din care faci bani buni şi unul dintre acestea este chiar slotul tău preferat dar, în zilele norocoase. Şi dacă este jocul tău preferat, nu ai ajuns să îl joci la întâmplare, ci după îndelungi căutări şi testări care ţi-au luat ceva timp.

Ai jucat fără îndoială la multe aparate până să îl găseşti pe cel care îţi îndeplineşte cel mai bine dorinţele tale de jucător. Îţi place tema jocului, simbolurile realizează multiple linii de plată şi, în mod cert are ataşat şi un jackpot impresionant.

Toate aceste lucruri, nu vin totuşi la întâmplare, ele sunt rezultatul unor caracteristici tehnice pe care creatorii de sloturi le inserează în joc. Ajungi în acest fel să cunoşti ce înseamnă RTP, sau care este volatilitatea unui joc. În acest fel vei înţelege şi plăţile pe care un slot le face, pentru că aceste 2 caracteristici sunt vitale pentru orice jucător. RTP-ul arată care este procentul de retur de bani către jucători în timp ce volatilitatea stabileşte ce valoare au plăţile şi timpul în care ele apar pe slot.

Tocmai de aceea, trebuie ca slotul ales să aibă un RTP cât mai apropiat de procentul de 100%, pentru ca tu să ai şansa să obţii un câştig impresionant. Şi dacă şi volatilitatea este una mică spre medie, atunci ai cele mai mari şanse de reuşită. După ce ai realizat ce aduc aceste caracteristici, poţi decide şi ce strategie să aplici în joc. Deşi se spune că în sloturi strategiile nu îşi găsesc locul, sunt câteva repere pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când le joci.

Cum ştii acum ce înseamnă RTP şi volatilitate, trebuie să te focusezi pe miza pe care slotul selectat o oferă. Poţi începe cu cea mai mică şi o poţi urca treptat atunci când simţi că trebuie să faci acest lucru. Alternează de fiecare dată şi nu cădea pradă unui joc liniar, care presupune abordarea celei mai mari mize din joc.

2.  Explorează bonusurile valabile

Fiecare joc oferă un RTP dar şi o margine de casă, caracteristică ce se traduce în profitul pe care cazinoul îl încasează cu siguranţă din acel joc. Dacă un slot are un RTP de 98%, diferenţa de 2 procente nu înseamnă altceva decât profitul pe care cazinoul îl face de fiecare dată. La fel se întâmplă şi la jocurile de masă, aşa că întotdeauna va trebui să alegi jocul care îţi oferă cel mai mare RTP dar în acelaşi timp şi cea mai mică margine de casă.

Şi dacă în această ecuaţie intervin şi bonusurile, atunci eşti cu siguranţă pe drumul cel bun. Nu este un secret că, mai ales în mediul online, cazinourile duc o adevărată bătălie pentru supremaţie în ceea ce priveşte numărul de clienţi. Ideea este una simplă, ai clienţi mulţi faci încasări multe, de aceea bonusurile sunt o excelentă metodă de a atrage constant alţi jucători. Mărimea bonusurilor în cazul jucătorilor noi este atât de mare încât dă practic posibilitatea oricărui de a dobândi un câştig uriaş fără să facă măcar o investiţie de 1 RON.


Şi pentru jucătorii deja clienţi, strategia cazinoului presupune păstrarea acestor bonusuri pentru a le aminti constant jucătorilor că nu au fost uitaţi. Prin urmare nu trece zi fără un asemenea bonus, aşa că de ce să nu îl accesezi?

Este adevărat că toate aceste bonusuri vin la pachet cu termeni şi condiţii de acordare, dar în ultimul timp şi cazinourile au ajuns să fie mai puţin perfecţioniste. Bonusurile nu mai „cară” după ele condiţii aproape imposibil de respectat ci dimpotrivă, oferă jucătorului oportunitatea de a le duce la bun sfârşit.

Nu strică deci un bonus de bun venit, unul fără depunere şi chiar un bonus care constă în rotiri gratuite. Nu în ultimul rând rămâne de un real interes achiziţionarea de cât mai mute puncte VIP, care pot să fie transformate la un moment dat şi în bani adevăraţi.

3.  Distracţia

Dacă ai ales un joc de masă sau un slot prezent în oferta oricărui cazino, ştii că ai intrat într-o lume unde norocul este la el acasă. Numai el este stăpânul şi tot ele este cel care decide atribuirea unui câştig important, deci dacă îi eşti prieten te poţi baza pe el.

Ceea ce vine însă necondiţionat cu accesarea oricărui joc de noroc este distracţia de care vei avea parte la fiecare pariu. Nu trebuie să fii as în jocurile de noroc pentru a beneficia de acest factor, aşa că mergi la intuiţie.

Alege un joc pe care îl placi prin tematica pe care o desfăşoară pe ecran, setează o miză cât mai realistica şi treci la joc. Este evident că nu ţi se garantează câştiguri de la primul pariu, dar ceea ce ai în mod garantat este distracţie şi adrenalină la maxim.

În fond, jocurile de noroc sunt prin însăşi denumirea lor jocuri care aduc în primul rând distracţie şi abia apoi fac promisiunea unui câştig. Dacă ai ales distracţia, este sigur că o vei dobândi din plin şi cine ştie, cu puţin noroc chiar şi premiul dorit!

Concluzie

Cum să alegi un slot este simplu, trebuie în primul rând să îţi placă modul în care acesta se joacă şi abia după să te intereseze şi caracteristicile tehnice pe care le are. Dacă şi acestea concură la un joc care poate oferi şi câştiguri bune, cu atât mai bine!

Nu uita însă să te distrezi, ia bonusurile care ţi se oferă şi joacă cât de responsabil poţi. Este posibil să nu ai parte întotdeauna de atât de multe câştiguri pe cât ţi-ai dori dar în mod sigur că îţi vei lua doza de adrenalină şi de distracţie atât de necesară unui jucător!