Atunci când mergi într-un cazino terestru, pe lângă şansele de câştig şi distracţia la cote înalte, mai ai parte de un beneficiu, şi anume acela de a te putea distra alături de prietenii tăi. Chiar
şi dacă alegeţi să jucaţi sloturi, vă puteţi bucura împreună de joc încurajându-vă reciproc.


Dar ce se întâmplă în cazul în care optezi pentru un cazino online? Te mai poţi bucura de păcănele alături de prietenii tăi? Ei bine, da! Cu o singură condiţie, aceea de a alege cazinourile care folosesc un software Microgaming. De menţionat faptul că acest tip de sistem presupune descărcarea jocului pe un dispozitiv mobil, telefon sau tabletă. Da, este atât de simplu! Dacă însă sloturile nu sunt pasiunea ta, ci eşti mai degrabă atras de pariurile sportive, poţi oricând să pariezi online la Sportingbet.

Tot ce este nevoie să faceţi, tu şi gaşca ta de prieteni, este să fiţi cu toţii conectaţi la un singur site de cazino şi apoi să jucaţi cu toţii noua gamă de sloturi multi-player. Făcând acest lucru puteţi sta alături de prietenii sau membrii familiei şi să jucaţi acelaşi tip de sloturi, să interacţionaţi unii cu alţii prin intermediul unei camere de chat, în cazul în care nu vă aflaţi toţi în aceeaşi încăpere.

Cu toate acestea, un aspect al sloturilor cu mai mulţi jucători, pe care sigur îl vei adora, este că atunci când jocul bonus este declanşat, toţi veţi putea juca în acelaşi timp. Deoarece nu veţi şti niciodată ce veţi câştiga individual prin intermediul acelui joc bonus, sloturile multi-player sunt cu adevărat captivante.



De ce să joci sloturi online cu prietenii?

Mulţi jucători de sloturi consideră că atunci când joacă sloturi online au parte de sesiuni mai degrabă solitare, neavând ocazia să interacţioneze cu altcineva. În timp ce acest lucru se potriveşte, desigur, multor jucători, atunci când joci alături de prieteni şi membri ai familiei, distracţia este dusă la un alt nivel. Partea cu adevărat bună este că poţi să jonglezi cu cele două tipuri de jocuri în funcţie de starea sau de dorinţele tale.

De asemenea, deoarece multe site-uri de cazino au grijă de jucătorii lor loiali şi obişnuiţi, vei descoperi că poţi avea parte de tot felul de bonusuri şi oferte promoţionale diferite, ceea ce, evident, va duce şi la şanse mai mare de câştig, sau măcar la protejarea bugetului personal. 



Descoperă turneele de sloturi de tip multi-player!

Există un alt mod foarte eficient din punct de vedere al costurilor prin care poţi juca sloturi online pe site-urile de cazino online cu software Microgaming şi anume prin participarea la unele dintre numeroasele turnee de sloturi cu mai mulţi jucători pe care le oferă aceste site-uri.

Ai la dispoziţie posibilitatea de a participa gratuit la unele dintre turnee, în timp ce altele presupun plata unei taxe de participare. Aşa cum este de aşteptat, cele mai consistente premii în bani pot fi câştigate la turneele cu taxă de intrare.

Modul în care turneele au fost concepute este foarte simplu de înţeles, odată ce te înregistrezi pentru a lua parte la oricare dintre ele, trebuie pur şi simplu să fii conectat la site-ul cazinoului atunci când turneul urmează să înceapă. Ţi se va aloca automat un joc de tip slot, iar tot ce este nevoie să faci este să pariezi.

Vei avea la dispoziţie un număr stabilit de minute pentru efectua cât mai multe rotiri pe slot, iar jucătorii care obţin cele mai multe câştiguri vor primi apoi un premiu pentru rezultatele lor.

Concluzie

Există o mulţime de lucruri pe care e necesar să le iei în considerare în orice sesiune de joc de sloturi online, dar cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi un cazino online licenţiat.

Dacă vrei să încerci sloturile de tip multi-player, fie pentru distracţie, fie pentru a pune mâna pe un premiu în bani, ai la dispoziţie atât varianta de a juca alături de prieteni, dar şi de a participa la un turneu. Sistemul de joc nu diferă de păcănelele tradiţionale, singura diferenţă notabilă este că vei fi nevoit să descarci pe telefonul mobil un software Microgaming oferit de cazinoul online.