Jocurile de păcănele moderne adoptă zeci de teme distractive – fructe şi şeptari, animale, muzică, filme şi seriale etc. În peisajul sloturilor online de astăzi, un loc de cinste este ocupat şi de tema bijuteriilor, luxului şi a bogăţiei. De fapt, unul dintre cele mai populare sloturi din România, Starburst de la NetEnt, a consacrat această temă şi le-a oferit o sursă de inspiraţie ulterioară şi altor dezvoltatori de software pentru cazinouri ca iSoftBet sau Pragmatic Play. Astăzi, avem parte de numeroase sloturi cu pietre preţioase, completate de funcţii speciale atractive (rotiri extra, jocuri bonus cu jackpot etc.). 

Iată top 3 păcănele profitabile cu bijuterii pe care să le încerci în noul an:

1 Shining Crown

 




Shining Crown este ales în fiecare zi de sute de pariori din ţara noastră – popularitatea sa este incontestabilă, iar fanii jocurilor clasice îl preferă în detrimentul lansărilor noi. Shining Crown este un slot cu fructe şi bijuterii marca EGT. Are o construcţie nostalgică, reminiscentă a jocurilor ca la aparate din Vegas. Slotul urmează o structură de 5 role, 3 rânduri şi 10 linii de plată, iar simbolurile de pe role sunt nelipsitele fructe (cireşe, pepeni, prune, portocale), alături de cifra 7 norocoasă, clopotele şi steaua de aur. 

Cel mai valoros simbol este wild-ul sau coroana plină de nestemate – aceasta înlocuieşte celelalte simboluri şi se poate extinde până acoperă o întreagă rolă. Iar, dacă nu vrei să rişti nimic, poţi încerca şi Shining Crown gratis la cazinouri online ca Winmasters sau Netbet.

2 Bonanza Megaways

 





Schimbăm puţin registrul şi vă prezentăm un slot cu bijuterii multicolore inedit, dar şi modern, perfect pentru cei care preferă jocurile de păcănele cu un potenţial crescut de câştig şi numeroase funcţii bonus. Lansat de Big Time Gaming, Bonanza Megaways ne propune o coloană sonoră country, liniştită şi o structură de 6 role. 

La fiecare rotire, pariorii au parte de un număr diferit de rânduri (între 2-7) dar şi simboluri, astfel că se pot obţine până la 117 649 de linii de plată. Bonanza Megaways are o rată de câştig estimativă de 96% şi oferă avalanşe de câştiguri, rotiri gratuite şi un multiplicator nelimitat pe durata rundelor bonus.


3 Dazzle Me


 

Dazzle Me este un joc de păcănele cu diamante strălucitoare lansat de dezvoltatorul suedez, NetEnt în anul 2015. Această lansare s-a bucurat de un real succes, motiv pentru care furnizorul a creat şi un sequel, Dazzle Me Megaways. Poţi găsi slotul Dazzle Me la numeroase cazinouri online din ţara noastră, gratis sau pe bani reali (de exemplu Unibet şi PokerStars).

Dazzle Me este un slot  cu 5 role şi 76 de linii de plată, o construcţie unică, dar extrem de profitabilă. Mai mult, nivelul mic de volatilitate asigură pariorii că vor avea parte de câştiguri mici şi constante pe durata sesiunii de joc. Câteva funcţii originale regăsite în Dazzle Me sunt rolele wild, rotirile gratuite şi rolele conectate. Graţie acestora, este uşor să realizezi combinaţii câştigătoare şi să nimereşti minim 3 simboluri de acelaşi tip de la stânga la dreapta.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.