Mulţi utilizatori social media îşi pun această întrebare. Cum să ai cât mai multe Like-uri pe Facebook? Răspunsurile sunt multiple…

Evident că postările trebuie să fie cât mai interesante. Trebuie să aibă poze. Trebuie să apeleze la emoţie. Şi mai sunt şi altele. Dar mai este şi un alt criteriu, cel al momentului în care faci postarea, arată un studiu Vitrue citat de Huffington Post

Sunt câteva ore la care Facebook este folosit în mod intens. Sunt însă anumite ore în care aceştia folosesc mai mult reţeaua de socializare. Potrivit unui studiu, realizat de compania Vitrue, orele cu cea mai mare activitate pe Facebook sunt orele 11:00, 15:00 şi 20:00.

De asemenea, cea mai bună zi pare a fi cea de miercuri.

Ceea ce înseamnă că cea mai buna oră/zi ar putea fi miercuri, pe la 15:00. Dar şi miercuri la 11:00 si 20:00.

Duminica, cum era de aşteptat, este ziua cu cea mai redusă activitate pe Facebook.

De asemenea, lucru oarecum logic şi la îndemână studiul spune că daca doriţi să aveţi mai multe reacţii (comentarii, Like-uri, etc) la postările voastre, puneţi-le dimineaţa. Conform Vitrue, eficienţa acestora ar fi cu 40% mai mare.

Pentru acest studiu, Vitrue a analizata peste 1,64 milioane de mesaje postate pe Facebook şi 7,56 milioane de comentarii. Studiul a durat trei ani.