Gicu Grozav nu s-a putut adapta în campionatul Rusiei şi îşi caută echipă după ce s-a despărţit de Terek Groznîi . În sezonul trecut a evoluat în doar şapte partide, dintre care în doar două a fost titular. În Cupa Rusiei a marcat un gol în trei partide disputate.

“Vreau să rămân afară, dar dacă voi reveni în Liga 1, prima mea opţiune este Petrolul”, a declarat Grozav la Digi Sport . Acesta speră să-şi găsească echipă cât mai repede. “Din păcate, nu a fost un an prea bun. Sper ca în următoarele săptămâni să rezolv ceva, să merg undeva să joc, dar sunt optimist şi încrezător că pe viitor o să ajung din nou să joc”, a spus Grozav la Digi Sport.

“Nu pot să-mi dau seama exact de ce nu m-am adaptat la Terek, pentru că eu m-am pregătit foarte bine. Părerea mea e că nu mi s-au dat şanse. Ar fi prima mea opţiune să rămân afară, dar dacă nu se va rezolva nimic, sigur voi lua în calcul şi revenirea în ţară. Prima opţiune în ţară este Petrolul, fără doar şi poate”, a încheiat fostul jucător al Petrolului.

SURSA: DigiSport