Petrolul a fost cotată ca o echipă care poate lupta la titlu. De ieri, şansele au crescut! Unul dintre cei mai slabi jucători pe care i-a avut Petrolul în lot în ultimii ani, ca eficienţă, ca să nu mai amintim despre salarizare, a ajuns acum la Steaua Bucureşti. Acea echipă care, conform spuselor antrenorului ei, Laurenţiu Reghecampf, va încheia turul de campionat cu 15 puncte avans faţă de poziţia secundă.

Personal, recunosc faptul că doar în filmele cu proşti mai puteam crede că voi vedea cum Cristea va mai juca la o echipă din România. Nici măcar la Săgeata Năvodari sau la Corona Braşov. Dar, să aflu că Adrian Cristea este unul dintre fotbaliştii pe care Reghecampf i-a vrut la Steaua, e mult prea mult. Mai-mai că îmi pare rău că am apucat să râd de ambiţiile Stelei înainte să aflu vestea asta. Sigur, ea nu are legătură cu faptul că soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, a fost primul impresar al lui Cristea. Nu!!!! Şi nici cu faptul că puturosul de Cristea a ajuns la o echipă care a anunţat că vrea să joace în viteză. Pe post de frânar, Cristea nu are adversar, asta e drept.

În fine, Petrolul, nici dacă ar fi vrut, nu putea să calculeze atât de bine. Să scape de contractul baban al lui Cristea, iar acesta să ajungă la Steaua. Să-i nenorocească şi pe ăia. Că pe Dinamo, pe U Cluj, pe Standard Liege sau Petrolul, le-a păcălit înainte.

Acum, sincer vorbind, la Steaua doar lotul de jucători mai ţinea steagul sus. Patronul este arestat, unul dintre oficiali, un anonim, îmi scapă numele, are apucături de gherţoi, altul, tot oficial, se masturbează cu spectatori, preşedintele este un fost arbitru controversat şi şeful de galerie este condamnat. Acum, prinţul deşertăciunii a ajuns în vestiar şi nu va trece prea mult timp până când atmosfera la Steaua se va deteriora complet.

Aşa că, Petrolul are acum şanse sporite la titlu, iar steliştii au motive să-şi dea cu tesla-n... Dacă Adrian Cristea, omul care s-a fotografiat gol puşcă în faţa calculatorului, să vadă Bianca ce viril e dumnealui, e speranţa voastră, consideraţi că nu o mai aveţi!

 P.S. Bine, măcar, că Piovaccari e tot la Steaua, să nu sufere şi alte echipe!