Fără să fiu neapărat vreun fan al antrenorului petrolist, trebuie să recunosc faptul că decizia luată de Răzvan şi de oficialii clubului este cea mai bună care putea fi luată în acest moment. Petrolul avea nevoie de stabilitate la nivelul băncii tehnice, iar Răzvan cred că avea nevoie în continuare de Petrolul pentru a-şi expune ambiţiile pe care le are.

Este simbioza care pune prima cărămidă în clădirea unui sezon viitor de neuitat. Sigur, nu înseamnă mare lucru, dar fără ea nu se putea spune că începe construcţia spre titlu.

Spre deosebire de sezonul trecut, când la Petrolul s-a ferit să se vorbească făţis despre titlu, acum se vorbeşte încă dinainte să înceapă pregătirile, reunirea fiind programată pentru 15 iunie.

Acum, este foarte interesant de văzut cam care ar fi ţintele lui Lucescu în privinţa transferurilor şi cât de bine va concluca antrenorul cu Mario Nicolae. Este şi aceasta o cheie care poate deface lacătul unui vis de mărire.

Şi, va fi interesant de urmărit dacă Răzvan Lucescu îşi va croi lotul pentru a putea modifica şi sistemul de joc. Dacă tot a ales să rămână, este clar că Răzvan vrea să îşi pună amprenta pe grupul petrolist, iar implementarea unui nou sistem ar putea fi un argument în acest sens.

Deocamdată, însă, să salutăm această decizie, care intră în sfera normalităţii.