Atunci când Mutu anunţa că abia aşteaptă să bată Steaua, Reghecampf a râs de el şi a spus că doar în curtea şcolii se mai fac declaraţii de acest gen. De asemenea, antrenorul Stelei a anunţat că pentru el doar meciul din finala Cupei, cu Astra, mai contează şi că Petrolul, dacă vroia, trebuia să se califice pentru a arăta într-un meci cu miză care este echipa mai bună.

Toate aceste declaraţii au fost făcute înainte de meciul dintre Viitorul lui Hagi şi Petrolul!

Cine a fost atent atunci, a înţeles de ce! Acum, după ce s-a întâmplat aseară, mă întreb cum va veni Steaua pe Ilie Oană?

Ştiind că este vorba despre orgolii foarte mari, Steaua ar putea anula miza meciului tocmai renunţând la orgolii, aşa cum a făcut-o şi Petrolul cu Viitorul.

Adică, echipa din Ghencea ar putea să nu fie foarte deranjată de faptul că va pierde la Ploieşti, anulând astfel şi eventualele tensiuni pe care le-ar putea genera un insucces al lupilor.

Unii, specialişti „amatori”, vor spune că Steaua nu face din astea şi că va muri pe teren cu Petrolul, pentru a arăta ceea ce poate. Aşa ar fi normal, într-un campionat corect. Dar nu în unul în care o echipă aflată în cea mai bună formă sportivă pierde fără să marcheze şi fără să conteze la Chiajna.

Aşa că mă aştept ca Steaua să fie la Ploieşti ce a fost Petrolul cu Viitorul!

Varianta aia cu protejarea jucătorilor Stelei pentru finala Cupei devine din ce în ce mai plauzibilă!

Şi e deranjant să văd că într-un final de sezon plin de rezultate nefireşti, Petrolul nu a reuşit sau nu a vrut să stea deoparte!