Există posibilitatea ca partida cu Steaua să fie ultima disputată în acest an competiţional de către petrolişti. Meciul Petrolului, din ultima etapă, care urmează să se desfăşoare la Braşov, contra ultimei clasate din Liga, Corona Braşov, este pus sub semnul întrebării.

Potrivit dezvăluirilor făcute de preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducanu, Corona Braşov e la un pas de a fi exclusă din campionat, ceea ce ar însemna schimbarea clasamentului Ligii 1. Preşedintele Oţelului, Narcis Răducan, susţine că are informaţii că această decizie va fi luată săptămâna viitoare, iar echipa sa va avea de pierdut în lupta pentru salvare. „Se forţează foarte mult pentru a se schimba configuraţia clasamentului. Sunt multe cluburi care vor fi afectate de această decizie şi care vor protesta. Se va ajunge la un mare scandal! Iar facem clasamentul la TAS! Vreau să trag un semnal de alarmă!", a declarat Narcis Răducan la Digi Sport.

Comisia de Disciplină a depunctat-o pe Corona Braşov cu 8 puncte din cauza neplatei TVA-ului pentru transferul a doi jucători de la Oţelul Larissa, formaţie din Liga a 6-a prahoveană. Ultimul termen de plată este 14 mai. Dacă până atunci nu plătesc, braşovenii riscă să fie excluşi din campionat.