Primit la conferinţa de presă cu aplauze din partea jurnaliştilor prahoveni, după prima victorie pe banca galben-albaştrilor împotriva Gazului Metan, Răzvan Lucescu a părut extrem de emoţionat, dar nu şi-a putut ascunde mirarea :  ”Ce s-a întâmplat? A fost un joc pe care l-am câştigat, deja ne gândim la următorul meci, unul foarte important pentru noi”.

Referitor la jocul petrolistilor, Lucescu a declarat : ”Sunt mulţumit de această victorie. Am jucat bine în faţa unui adversar disciplinat. N-am avut foarte multe ocazii pentru că adversarul a stat bine în defensivă şi nu ne-a lăsat spaţii. Mi-au plăcut şi cei trei care au intrat de pe bancă, Morar, Alcenat şi Tamuz. Mă bucur că începem să recuperăm din problemele pe care le-am avut, accidentări sau jucători care n-au făcut toată pregătirea A fost o neglijenţă a lui Mustivar când a luat al doilea galben, dar asta este, cel care îl va înlocui va trebui să se ridice la nivelul lui”.

Mai presus de bucuria primei victorii obţinută în campionat de Petrolul sub bagheta fostului selecţioner al naţionalei, rămâne speranţa pentru semifinala Cupei României care se va desfăşura pe 16 aprilie, la Giurgiu. Până la urmă şi un rezultat de egalitate, însă cu goluri înscrise pe tabela de marcaj, ne-ar putea duce în mult visata finală. Ceea ce, să recunoaştem, nu este un lucru de nerealizat!

Suporterii petrolişti îşi doresc această finală din tot sufletul, la fel ca şi jucătorii echipei. Tocmai de aceea, la sfârşitul meciului cu medieşenii, s-a strigat de galeria lupilor galbeni: Să vină Cupa la Ploieşti ! Dacă este ordin, aşa să fie!