Nu cred că sunt niciun pic deplasat când spun că aşa stau lucrurile în cazul unora care, vezi Doamne!, sunt formatori de opinii la un cotidian central de sport. Bun, să o luăm treptat, cu un mic fragment din cronica meciului: „… campionii României arată cel puţin aceeaşi forţă etalată în sezonul trecut. Cu un Popa în mare formă, cu un Latovlevici care se transformă uşor-uşor în brazilian şi cu un Georgievski care are ceva din Dani Alves, Steaua şi-a croit drum spre poarta lui Jovic.”

Acum, să ne lămurim…Steaua, care arată aceeaşi forţă ca anul trecut, s-a chinuit rău de tot contra Ceahlăului. A bătut cu 2-1 cu un gol din ofsaid clar şi pentru că moldovenii nu au primit un penalty evident în finalul partidei. Cu toate astea, titlul articolului este: ”Au pornit spre 25!”, aluzie evidentă la titlul cu numărul 25 pe care-l va câştiga Steaua în acest sezon. Cred ei!

Mă rog, treacă-meargă! Dar să spui că Latovlevici se transformă într-un brazilian şi că Georgievski are ceva din Dani Alves înseamnă că ai probleme grave de percepţie a realităţii. Şi nu ar trebui să scrii la un ziar care militează PENTRU SPORT. Dacă faci treaba asta, nu trebuie să-ţi plece mintea cu sorcova. Sau cu Steaua, tot aia!