Meciul pe care România îl dispută mâine cu Argentina este unul de paradă. Adică nu poate fi în niciun fel un test adevărat pentru a vedea unde te afli în acest moment, din punct de vedere valoric. Asta pentru că nu mai trebuie să vină Argentina să îţi arate asta, din moment ce ţi-a arătat Grecia.

În aceste condiţii, convocările pe care Piţurcă le-a făcut au avut o doză mare de sentimentalism ieftin, de genul : Vă premiez cu o convocare contra Argentinei!

Penibil, în stilul lui Piţurcă. Sper, pentru el, că Piţi s-a gândit chiar aşa, pentru că ar fi grav să poată explica, pe criterii de competenţă, cum a ajuns să-i convoace pe Steliano Filip şi pe Paul Anton, dar nu l-a convocat pe Hoban.

Adică Hoban a fost bun să pună osul, când ai avut nevoie de polivalenţa lui, dar acum, la un meci de gală, nu-l mai vezi? Tocmai pe el, care poate fi folosit şi la mijloc şi în apărare? De ce i-ai refuzat, domnule Piţurcă, şansa lui Hoban de a juca un astfel de meci? Pentru că e un om cu bun simţ, care ştiai că oricum nu va comenta decizia ta? Eu cred că omul aceste merita şansa să înfrunte, din teren, Argentina. Nu pentru că este un băiat educat, ci pentru că a demonstrat, din punct de vedere fotbalistic, faptul că merită.

În fine, nu vreau să fiu rău, dar cred că, pentru ploieşteni, contează mai mult meciul contra Ceahlăului decât un amical al României cu Argentina. Mai ales că Hoban a fost neglijat de inegalabilul Piţurcă!