Acesta este cu adevărat un semnal de alarmă pentru Petrolul. Juan Angel Albin şi Laurenţiu Marinescu, doi dintre cei mai buni mijlocaşi din lotul Petrolului, nu au apucat, până acum, să joace vreun minut pentru echipa antrenată de Contra în meciurile de verificare. Mai mult, Albin, de la reunirea echipei, nu s-a antrenat nici măcar o zi normal, el având o problemă la inghinali, ceea ce l-a făcut să fie, practic, rupt de programul echipei. Marinescu, deşi a început antrenamentele cu echipa, mai are de tras pentru a ajunge la un potenţial care să-i permită să intre pe teren. Sunt două probleme reale pentru Petrolul, despre care se vorbeşte prea puţin. Cu doar două săptămâni înainte de startul oficial, cei doi nu şi-au făcut apariţia în tricoul Petrolului în acest an, iar asta este o veste proastă. Pe lângă celelalte. Va fi foarte greu pentru cei doi să aibă realizările pe care le aşteaptă ploieştenii, din moment ce ei au ratat, practic, cea mai importantă perioadă de pregătire. Nu de alta, dar cu ei în echipă Petrolul ar avea o altă consistenţă în joc, cei doi fiind jucători foarte influenţi, cu personalitate, capabili să facă diferenţa.

În loc să ne ofere detalii despre şansele celor doi de a apărea în viitoarele meciuri amicale, cei de la Petrolul ne anunţă că i-au transferat pe cei doi jucători de la Sittard, ceea ce ştia, cam de o lună, orice suporter al Petrolului.

Ca unul care consideră că Albin şi Marinescu pot fi mai importanţi decât Mutu şi Zicu, aş fi vrut să ştiu amănunte despre starea lor. Şi cred că mai sunt şi alţi petrolişti care gândesc la fel!