Cazul juniorului petrolist Vlad Marian Radu a fost intens mediatizat. Puştiul de 17 ani diagnosticat cu o boală gravă a primit sprijin din partea jucătorilor Petrolului, din partea suporterilor şi a tuturor prahovenilor care au vrut să ajute. Şi nu mă refer aici doar la sprijinul material, ci, cu precădere, la acela moral. A contat enorm faptul că Vlad a simţit cu adevărat că face parte din familia lupilor galbeni şi asta l-a ambiţionat şi mai mult să lupte pentru a depăşi un moment delicat al existenţei sale. Ei bine, după efectuarea primelor patru etape ale tratamentului, la Spitalul Fundeni, starea de sănătate a lui Vlăduţ s-a ameliorat simţitor.

“De fapt, progresele sunt foarte mari! Nici medicii nu se aşteptau ca el să reacţioneze atât de bine la tratament. Sincer, când l-am adus la Fundeni mi s-a spus că are 25% şanse să scape.  Vă spun că a contat enorm pentru el faptul că l-a ajutat clubul. Am văzut bucuria lui când i-am dus banii de la Petrolul! Acum totul merge foarte bine şi sper să îşi revină complet. În timpul etapelor de tratament este internat la Fundeni, în rest este acasă, merge şi la şcoală! De altfel nu vrea să neglijeze şcoala, mai ales că a înţeles că şansele lui de a-şi mai urma visul de a juca fotbal s-au cam dus!”, ne-a declarat tatăl lui Vlad.

Astăzi, Vlad a revenit acasă şi va mai merge la tratament, pentru cea de-a cincea etapă, peste două săptămâni. Multă sănătate, Vladuţ!