Stadionul din Botoşani nu îndeplineşte toate cerinţele pentru a găzdui un meci din turul 3 al prelimnariilor Europa League. Deşi mai au un tur de trecut, şefii clubului şi-au luat măsuri şi au găsit o variantă pentru posibilul meci cu Jose Mourinho şi Tottenham.

FC Botoşani trăieşte un vis frumos în cupele europene. A trecut de primul tur, iar acum are parte de un adversar facil, KF Shkëndija, ocupanta locului 3 în ultima ediţie de campionat din Macedonia. Învingătoarea va avea parte, într-o proporţie foarte mare, de un duel cu Jose Mourinho, cu Tottenham, club cu vedete de sute de milioane de euro.


Cei de la Botoşani s-au orientat repede pentru a avea o variantă în cazul în care vor trece de Shkëndija. S-au gândit la Arena Naţională, însă stadionul e ocupat de FCSB, aşa că s-au mutat la Ploieşti, pe „Ilie Oană", unde au ajuns la o acord verbal.

„Ca orice om îmi fac o strategie. Dacă vom trece de macedoneni şi va veni Tottenham, cum nu putem juca în turul 3 la Botoşani, am avut deja o discuţie de principiu să mergem la Ploieşti. Din păcate la Bucureşti e ocupat de Gigi Becali, pentru că probabil acolo joacă FCSB. Prima variantă ar fi fost Arena Naţională", a mai zis Iftime.

"Suntem neatenţi la detalii şi din păcate acest oraş nu va putea găzdui un meci cu o echipă cum este Tottenham. Îmi pare rău, dar n-am ce face", a spus Valeriu Iftime, patron FC Botoşani pentru gsp.ro