ŞASE JUCĂTORI DE LA CFR CLUJ SUNT INFECTAŢI CU COVID-19!

 

După ce în ultimele două zile Alexandru Păun a fost infectat, ProSport anunţă că alte 5 cazuri au fost depistate:Grzegorz Sandomierski,Damjan Djokovic, Cristian Moldovan (antrenorul cu portarii), Cristian Dragota (preparatorul fizic) şi Costin Curelea (antrenorul secund al lui Dan Petrescu).

 

Alarma s-a dat în cantonamentul campioanei în momentul în care Păun a acuzat stări de rău şi temperatură. Fotbalistului i s-a făcut un test rapid de coronavirus iar rezultatu a confirmat infectarea sa. Mijlocaşul a fost rapid izolat de restul coechipierilor săi.

 

Mijlocaşul se simte mai bine acum, însă dorinţa reprezentanţilor campioanei României a fost ca acesta să fie transportat la Cluj cu o ambulanţă specială.

 

Păun crede că a luat boala după ce a ieşit în oraş cu nişte prieteni, în urmă cu patru zile.

 

În urma cazului de COVID-19 depistat la CFR, derby-ul cu FCSB a fost amânat.

 

FOCAR DE COVID LA DINAMO! ÎNCĂ TREI FOTBALIŞTI S-AU INFECTAT! ROŞ-ALBII AU AJUNS LA 10 CAZURI ŞI AU LOTUL DECIMAT

Focar de COVID-19 la Dinamo! Încă trei fotbalişti au fost depistaţi pozitiv la gruparea din ”Ştefan cel Mare”, astfel că s-a ajuns la un total de 10 cazuri.

 

În afara celor şapte jucători, a căror situaţie este deja cunoscută, oficialii clubului au aflat că şi Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu şi Saşa Mitrovic s-au infectat.

 

FOCAR DE COVID LA DINAMO! MAI POT APĂREA INFECTAŢI DUPĂ TESTELE DE DUMINICĂ

Tălmaciu şi Mitrovic sunt juniori li s-au antrenat cu prima echipă în ultima perioadă. Mitrovic este portar şi intrase în calcul pentru a fi rezerva lui Straton după ce şi Ştefan Fara, al treilea portar, a fost depistat pozitiv.

 

Aşa se face că în acest moment Dinamo are un lot decimat din care mai face parte un singur portar, Straton.

 

Duminică dimineaţă, la ora 09:00, jucătorii de la Dinamo, care nu au avut probleme până acum, vor repeta testul pentru covid, dar nu ar fi exclus să mai apară şi alte cazuri.

 

Cei 10 jucători de la Dinamo, depistaţi pozitiv:

 

Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Filip Mrzljak, Alexandru Răuţă, Vali Lazăr, Ştefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu şi Saşa Mitrovic.

 

Meciurile lui Dinamo din aceste zile, restanta cu Chindia şi returul din play-out, tot cu Chindia, au fost amânate, dar în acest moment nu se ştie când trupa lui Gheorghe Mulţescu va mai putea disputa un meci oficial.

 

 

 

 

Sursa: www.mgnews.ro