Mihai Voduţ, 25 de ani, fotbalist prins la pariuri în perioada în care evolua pentru Viitorul, şi-a aflat  suspendarea dictată de Comisia de Etică şi Disciplină a Federaţiei Române de fotbal. 

 

Sancţiunea primită de Voduţ e una nemaivăzută în fotbalul românesc: în prezent la Chindia Târgovişte, acesta va sta departe de fotbal 2 ani şi va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei.

 

„În baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei.

 

Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar”.

 

ÎŞI PUNEA IUBITA SĂ-I PARIEZE

Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliştii având interdicţie la pariere, Voduţ îi oferea fostei iubite această misiune. Despărţirea cu cântec de partenera sa l-a costat. Aceasta a trimis către Cancan conversaţii în care fotbalistul îi cerea iubitei să meargă la agenţiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe.

 

Pe unul din tichete iese în evidenţă meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părţii secunde. În acea perioadă, Voduţ evolua chiar pentru echipa lui Hagi. 

 

După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduţ a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgovişte.

 

Mihai Voduţ are un istoric extrem de tumultuos. Episodul cu pariurile nu este singura scăpare a atacantului de 25 de ani. În primele zile din 2019, Voduţ a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal după ce şi-a agresat iubita.

 

 

 

 

Sursa: www.gsp.ro