Manchester City a demolat Atalanta cu 5-1 în grupa C din UEFA Champions League, iar campioana Angliei are punctaj maxim la jumătatea fazei grupelor. A fost un nou recital al trupei lui Pep Guardiola, cu Raheem Sterling în prim plan. Fotbalistul de 24 de ani a realizat un hattrick în doar 11 minute şi a fost elogiat de managerul spaniol, care-l consideră un fenomen.

Pep Guardiola a impresionat şi el asistenţa la conferinţa de presă. Antrenorul a apărut cu un ceas de lux la mână - un model exclusiv creat de firma elveţiană Richard Mille pentru Rafa Nadal.

Au fost fabricate doar 50 de exemplare, iar preţul ajunge în prezent la 1,5 milioane de euro, aproape dublu faţă de cel iniţial.

Modelul purtat de Pep Guardiola costă 800 000 de euro

800 de mii de euro a fost valoarea ceasului când a fost comercializat iniţial, dar raritatea modelului RM 27-01 Rafael Nadal a contribuit la preţul exorbitant. Confecţionat din materiale unice, modelul cântăreşte doar 13 grame, fără curea.

Ceasul a putut fi văzut după lansare la mâna lui Rafael Nadal, care poartă în acest moment ultimul model,RM 27-03.

Pep Guardiola nu este singura celebritate din lumea fotbalului care colecţionază ceasuri unicat. Fostul său elev de la Barcelona, Gerard Pique, este şi el un fan al ceasurilor de lux, la fel ca Cristiano Ronaldo şi Neymar.

Cu modelul RM27-01, brandul elveţian a dorit să doboare recordul mondial pentru ceasul cu cea mai mică greutate şi a reuşit. Un triumf al ingineriei şi tehnologiei, ceasul are un concept original şi avangardist în care mişcarea apare suspendată în centrul ceasului. Materiale precum titan, fibră de carbon sau aluminiu litiu alcătuiesc o structură extrem de rezistentă, dar şi confortabilă.