Fani dinamovişti şi ai FCSB au intrat pe teren după finalul derbiului de pe Arena Naţională şi între ei s-a iscat o altercaţie.

Şase persoane au fost identificate de jandarmi şi sancţionate cu câte 500 de lei fiecare şi interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioadă de un an, potrivit News.ro.

“După aproximativ 10 minute de la terminarea partidei, mai mulţi suporteri FCSB şi dinamovişti au intrat pe suprafaţa de joc, între aceştia iscându-se o altercaţie fizică. În primă faza a intervenit firma de securitate contractată de organizator, după care au intervenit jandarmii, suporterii fiind îndepărtaţi de pe suprafaţa de joc. În urma acestui incident, şase persoane au fost identificate de jandarmi şi sancţionate cu câte 500 de lei fiecare şi interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioadă de un an, în conformitate cu art. 20, lit. X), din Legea 4/2008. În continuare, în baza imaginilor avute la dispoziţie, se vor face demersurile legale pentru identificarea şi altor persoane care au comis fapte antisociale”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor. Au marcat: Coman ’28 / Ciobotariu ’9. Derbiul a fost întrerupt în minutul 33, din cauza unor incidente şi s-a reluat după aproximativ zece minute. La un corner pe care urma să-l execute de pe partea stângă Florinel Coman, fanii dinamovişti au aruncat cu obiecte în teren şi au scandat injurii rasiste şi xenofobe la adresa jucătorului FCSB, respectiv la adresa abitrului Istvan Kovacs. Galeria dinamovistă a scandat: ”Ţiganule” şi “Afară cu ungurii din ţară”. Kovacs a trimis jucătorii la cabine şi meciul a fost oprit circa zece minute. Arbitrul de centru a fost şi el lovit de un obiect venit din peluza dinamovistă.

Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor.

Au marcat: Coman ’28 / Ciobotariu ’9.