Michael Schumacher, 50 de ani, ar fi ajuns  la Paris pentru un tratament de câteva zile.

Le Parisien scrie că  Michael Schumacher a ajuns la Spitalul Georges Pompidou, din Paris. Acesta a fost acompaniat de mai mulţi medici şi asistente şi ar urma să facă un tratament sub supravegherea doctorului Philippe Menasche, unul dintre cei mai renumiţi din lume.

Schumacher ar urma să fie supus unui tratament cu celule stem şi e programat să plece joi din spital. Presa din Franţa scrie că Schumacher a mai venit de cel puţin două ori până acum la spitalul din Paris. Fostul pilot trebuia să vină şi-n iulie, dar vizita a fost amânat din cauza unor probleme de sănătate.

ACCIDENT TERIBIL

Pe 29 decembrie 2013,  Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi. El a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 şi până în prezent la fost tratat în locuinţa lui din localitatea elveţiană Gland.

Douăzeci şi unu de ani, cu 4 sezoane de pauză, între 2006 şi 2010, a durat cariera lui Michael în Formula 1. A debutat în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, şi s-a oprit în 2012, în Brazilia. Prima victorie a obţinut-o tot în Belgia, la doar un an de la debut. Au urmat altele 90, 7 titluri de cel mai bun pilot din lume, 155 de podiumuri şi 68 de plecări de pe prima grilă de start. Schumacher a început la Jordan, a continuat la Benetton şi a cunoscut măreţia la Ferrari.