După Chindia Târgovişte-Dinamo 3-2, echipa "câinilor roşii" a plecat cu autocarul înapoi spre Bucureşti. În apropiere de capitală, la Baloteşti, în jur de 40-50 de suporteri dinamovişti, cu cagule şi măşti, au luat în primire autovehiculul şi i-au spart geamurile cu pietre.

Jucătorii şi staff-ul au scăpat de furia fanilor după ce s-au refugiat în baza de la Săftica. Odată ajunşi acolo, cei de la Dinamo au solicitat intervenţia Jandarmeriei, însă suporterii nu se mai aflau acolo când au ajuns forţele de ordine.

Oficialii lui Dinamo au refuzat să vorbească despre incidente. Ofiţerul de securitate al clubului, Cristea Cojocaru, a susţinut, pentru Gazetă, că nu s-a întâmplat nimic.

Nimeni din echipa din Ştefan cel Mare nu a fost rănit, dar jucătorii au fost speriaţi. Unii dintre ei au rămas să doarmă în cantonament, în timp ce alţii au preferat să plece acasă, cu maşinile personale.

Dinamo e pe ultimul loc în Liga 1, iar fanii şi-au ieşit iar din fire la Ploieşti: i-au luat la rost pe jucători după eşecul cu Chindia. Căpitanul Dan Nistor a încercat în zadar să-i calmeze.

"V-aţi lăudat că luăm campionatul, ne batem la titlu...Unde e Prunea? Primele 3 etape, 9 puncte, să vedeţi după aia fanii la stadion. Ne râde în faţă Răuţă! Şi Grigore, tupeistul ăla! Daţi-vă jos tricourile!", şi-au strigat fanii frustrarea.

Dan Nistor a încercat fără sorţi de izbândă să îi calmeze pe fanii dinamovişti după înfrângerea cu Chindia. Dinamo e pe ultimul loc după 6 etape, cu 15 goluri încasate.

Florin Prunea a relatat că la secţia de Poliţie de la Baloteşti nu era nimeni. "Suporterii au spart geamul din partea dreaptă de la şofer. Ce s-a întâmplat aseară nu credeam că putem să trăim aşa ceva. Au înconjurat autocarul şi nu am avut pe unde pleca. Şoferul a claxonat cât a putut, dar nu era nimeni la secţia de Poliţie de la Baloteşti, era şi târziu, iar lucrurile au degenerat", a spus oficialul dinamovist la Digi Sport Matinal

Florin Prunea s-a temut pentru jucători. "Am făcut apel la 112 şi imediat a apărut o maşină de jandarmi la Săftica. Dar acolo, la Baloteşti, au fost momente delicate. Au ieşit sătenii cu copiii pe la porţi. La acea staţie de benzinărie era şi o maşină de la o firmă de securitate, dar toată lumea s-a speriat şi nu a intervenit nimeni. Nici nu vreau să mă gândesc dacă ar fi reuşit să pătrundă în autocar ce s-ar fi întâmplat", a spus Prunea.