Într-un interviu acordat postului Digisport, CEO Veolia România, fostul partener finanţator al Petrolului a declarat că după despărţirea de  gruparea ploieşteană a primit multe oferte de susţinere a echipelor de fotbal din România. Fostul finanţator al Petrolului susţine că are oferte de la 13 echipe din România, inclusiv de la un club de cupele europene.

 

”Eram spre drumul spre Bucureşti până când prima echipa de Liga 1 ne-a transmis mesajul ”haideţi la noi!”. Avem 13 cereri de la echipe care ne vor alături de ei, inclusiv o echipă de cupele europene. Sper că ploieştenii se vor trezi în acest al douăsprezecelea ceas”, a spus Mădălin Mihailovici, CEO de la Veolia România.

 

Noi explicaţii după despărţirea de Petrolul

Mihailovici a dat apoi explicaţii şi despre situaţia tensionată de la Petrolul, care a dus la divorţ.

 

”Haideţi să punem lucrurile un pic în ordine. Trebuie să se înţeleagă că Veolia a plecat lângă Petrolul din liga a patra. Înaintea returului din liga a patra, Petrolul nu avea bani. Am făcut tot returul prin satele şi comunele din Prahova şi sunt mândru de asta. Când ne-am cunoscut, nu aveau mingi de antrenament. Ca să ai fonduri să poţi construi şi să mergi mai departe, ai nevoie de cineva.

 

Ştiţi cum i-am cunoscut pe Cristi Vlad şi pe Tavi Grigore?. Mi-au spus că ”ne duceam spre Urlaţi, era zăpadă, mergeam la cineva să facem rost de 2.000 de lei”. Şi am zis că ”nu se poate aşa ceva”.

 

Eu am văzut multe lucruri spuse în ultimele 24 de ore. Uitaţi-vă cum eram îmbrăcat la conferinţa de presă, eram îmbrăcat în galben. Mă întorceam de la ApaNova Ploieşti, unde începusem negocierile cu Flavius Stoican, am venit la conferinţă, unde am spus la început că Veolia va continua cu Petrolul. Mi se pare inadmisibil ca un om să îmi ceară să plec, mie, care am crescut lângă stadion. Nu m-au lăsat să vorbesc în conferinţă.

 

Şi pentru mine este un mister cum au ajuns fanii la conferinţă. I-au lăsat la conferinţă cei care nu şi-au dorit ca acest proiect să meargă. Nu se poate întâmpla aşa ceva într-o ţara european. Am suportat umilinţe în aceşti doi ani şi jumătate”, a mai spus Mihailovici.

 

Sursa : digisport.ro