Primarul liberal Adrian Dobre dezvăluie interesele ascunse pe care le-a avut în momentul în care a acceptat majorarea de tarif cerută de Veolia pentru continuarea contractului de furnizare a energiei termice pentru ploieşteni.

Într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, liberalul anunţă că-l va chema la discuţii pe Mădălin Mihailovici deoarece atunci când a acceptat prelungirea contractului s-a gândit la Petrolul...Adică nu s-a gândit că zeci de mii de ploieşteni, care locuiesc la bloc rămâneau fără apă caldă şi fără căldură, ci  la clubul de fotbal...

Publicăm integral postarea edilului PNL şi nu mai comentăm nimic...că aşa-i în fobtal...

Tocmai am aflat că Veolia a declarat că îşi retrage sprijinul financiar acordat echipei Petrolul Ploieşti. Deşi unul dintre motivele la care m-am gândit când am continuat negocierile cu Veolia a fost şi susţinerea echipei Petrolul, constat acum că Veolia doreşte să se retragă. Voi solicita conducerii companiei Veolia, domnului Mădălin Mihailovici, o întâlnire imediată pe acestă temă. Am convingerea că, pentru o echipă ca Petrolul, vom găsi soluţii şi sprijinul necesar să continuăm acest proiect frumos.
#PetrolulPloieşti