Petrolul a ratat promovarea în Liga 1, la finalul unui sezon în care evoluţiile ploieştenilor au fost mai degrabă slabe, în niciun caz pe măsura pretenţiilor. Nici măcar experimentatul Gheorghe Mulţescu (67 de ani) n-a reuşit să-i facă pe jucători să joace mai bine şi să prindă măcar locul de baraj. În aceste condiţii, conducerea grupării prahovene pare decisă să schimbe din nou antrenorul dar să facă şi o curăţenie masivă la nivelul lotului. Dan Alexa (39 de ani) pare favorit pentru a prelua Petrolul din această vară.

 

Tehnicianul celor de la Dunărea Călăraşi, echipă care, la rându-i, va evolua din sezonul viitor tot în Liga 2, după ce a retrogradat, ar fi fost deja contactat, susţine sport.ro. Alexa este considerat tehnicianul potrivit pentru a o readuce pe Petrolul în prima ligă, mai ales că a mai reuşit o astfel de performanţă de trei ori: cu Timişoara, cu Rapid şi cu Dunărea Călăraşi.

 

”Pe mine nu m-a contactat nimeni de la Petrolul, dar nu ascund că mi-ar plăcea, într-o zi, să antrenez o astfel de grupare de tradiţie”, a spus Dan Alexa, pentru digisport.ro.

Sursa : digisport.ro 

https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/petrolul-vrea-sa-dea-lovitura-si-sa-l-puna-antrenor-pe-dan-alexa-reactia-tehnicianului-673193