Suporterii Petrolului din Peluza Ilie Oană s-au întâlnit cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanţator al Petrolului Ploieşti, pe tema tensiunilor apărute la clubul ploieştean.

Publicăm integral comunicatul suporterilor Lupilor Galbeni

Din dorinţa de a menţine transparenţa pe care am promis-o încă de la demararea noului proiect legat de Petrolul Ploieşti, Peluza I Ilie Oană ţine să aducă la cunoştinţa tuturor suporterilor faptul că astăzi, patru reprezentanţi ai noştri au fost prezenţi la sediul clubului pentru a discuta cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanţator al Petrolului Ploieşti.
Încă din start dorim să precizăm faptul că am găsit în dumnealui un partener al dialogului. Principalele subiecte pe care le-am dezbătut au fost legate de managementul sportiv al clubului, jocul echipei şi situaţia preşedintelui Cristi Vlad.

Reprezentanţii Peluzei I Ilie Oană au susţinut în continuare faptul că funcţia de preşedinte este o responsabilitate mult prea mare pentru Cristi Vlad, una la care nu face faţă. Am susţinut că locul lui Cristi Vlad trebuie fie în continuare în organigrama clubului, însă nu în postura în care se află acum. În această fază în care se află clubul nostru, reprezentanţii Peluzei I Ilie Oană au susţinut că este nevoie de un preşedinte cu experienţă managerial sportivă şi că actualul preşedinte Cristi Vlad a avut la dispoziţie timp suficient să demonstreze că el este persoana potrivită pentru a conduce destinele clubului.

Totodată, nu am fost de acord cu ceea ce i s-a întâmplat vicepreşedintelui Tavi Grigore. Noi suntem de părere că acesta nu se face vinovat de jocul slab al Petrolului Ploieşti, mai ales că a acceptat să vină la cârma echipei într-un moment dificil. Persoanele vinovate au fost şi sunt cu totul şi cu totul altele.

Precizăm faptul că nu susţinem ca Tavi Grigore să revină pe banca tehnică a echipei noastre de suflet, însă suntem obiectivi şi nu dorim să ni se prezinte ca fiind singurul vinovat atunci când nu este.

În ceea ce-l priveşte pe reprezentantul partenerului finanţator al Petrolului, Mădălin Mihailovici, acesta a susţinut că obiectivul rămâne promovarea şi că în pauza de iarnă echipa va fi întărită. Totodată Mădălin Mihailovici a susţinut că în acest moment are loc o evaluare a activităţii managerial de la club”.

De precizat este faptul că reprezentul Veolia s-a întâlnit şi cu suporterii din celelalte zone ale stadionului Ilie Oană.