Petrolul a mai pierdut două puncte importante în lupta pentru promovarea în Liga 1, după un 0-0, chinuit,  la Ploieşti cu Mioveni.  Lupii Galbeni  nu s-au mai descurcat nici pe teren propriu, iar Leo Grozavu a fost contestat dur pe tot parcursul meciului.

Surprinzătoare a fost atitudinea antrenorului la finalul meciului. După ce timp de 90 de minute, Grozavu a stat lipit de banca tehnică, indicaţiile tactice fiind dictate de cei doi secunzi, la final, antrenorul a intrat în teren pentru a-şi felicita jucătorii (nu prea am înţeles pentru ce trebuiau felicitaţi), în ciuda spectatorilor care strigau în cor "Demisia, demisia". O aroganţă care nu poate fi înţeleasă în contextul tensiunilor de la clubul Petrolul....

Leo Grozavu demonstrează astfel, încă odată, că nu dă doi bani pe părerea fanilor ploieşteni, preferând să ţină cu dinţii de scaun, în speranţa că va obţine cei 50.000 de euro solicitaţi pentru a rezilia contractul cu gruparea galben - albastră.

Suntem curioşi cum se va comporta Grozavu după prima înfrângere, atunci când fanii îl vor aştepta, pentru a nu ştiu câta oară în faţa stadionului!