Ciprian Marica, 32 de ani, s-ar fi înţeles cu reprezentanţii SSC Farul, echipa suporterilor constănţeni, pentru preluarea grupării de la malul mării, care evoluează în Liga 2.

Conform informaţiilor publicate de Gazeta Sporturilor, Marica ar fi bătut palma cu cei de la SSC Farul şi urmează, în cel mult o lună, să devină patronul formaţiei. Mai mult, pentru că Marica deţine brandul ”FC Farul”, după licitaţia câştigată în această vară, vom asista la o revenire importantă în fotbalul românesc.

Cei de la SSC deja i-au arătat lui Marica toate documentele clubului, în aşa fel încât omul de afaceri să cunoască toate detaliile tranzacţiei.

Farul a început slab noul sezon din Liga a 2-a. Constănţenii se află pe locul 16, cu doar trei puncte strânse în primele trei etape. Următorul meci, constănţenii îl vor avea pe 1 septembrie la Baloteşti.

Tot, sâmbătă, de la ora 18:00, FC Farul va disputa primul meci oficial după preluarea brandului de către Marica. Echipa din liga a patra joacă în deplasare, de la ora 18:00, cu Sparta Techirghiol.