Suporterii Petrolului de la Peluza I Ilie Oană nu au rămas indiferenţi după comunicatul publicat de clubul ploieştean, în care se anunţa că se ia în calcul relocarea meciurilor de pe teren propriu pe un alt stadion, din cauza problemelor cu spaţiile publicitare pe care le are cu administratorul arenei, CSM Ploieşti.

Aceştia se declară surprinşi şi indignaţi că nu li s-a solicitat un punct de vedere în această problemă şi îi cer demisia de onoare preşedintelui Cristian Vlad. Fostul mijlocaş este acuzat că gestionează amatoriceşte clubul şi că prezenţa sa a devenit una nocivă.

Peluza I Ilie Oană consideră că ultimul mesaj al conducerii Petrolului este menit "să creeze un nou război între fani şi Primăria Ploieşti, război care nu ne aparţine".

Iată comunicatul Peluzei I Ilie Oană:

"Am luat act cu surprindere şi cu indignare de comunicatul de presă emis de conducerea clubului nostru prin care se anunţă că s-a luat decizia ca Petrolul Ploieşti să nu mai joace pe stadionul Ilie Oană, decizie luată fără a solicita şi un punct de vedere al reprezentanţilor suporterilor din Comitetul Director. Noi, Peluza I Ilie Oană, considerăm că este una în defavoarea suporterilor ploieşteni, menită să creeze un nou război între fani şi Primăria Ploieşti, război care nu ne aparţine. Practic vorbim despre nişte divergenţă între conducerea ACS Petrolul 52 şi CSM Ploieşti, instituţia care are în administrare stadionul Ilie Oană, divergenţe care nu afectează în niciun fel bunul mers al clubului nostru.

În aceste condiţii, Peluza I Ilie Oană doreşte să tragă un ultim semnal de alarmă asupra modului în care Cristi Vlad, preşedintele ACS Petrolul 52, a decis să conducă destinele acestui club. Sperăm ca în ultimul ceas să realizeze faptul că modul în care gestionează problemele clubului este unul amatoresc şi că prin acţiunile sale nu face decât rău suporterilor, cei care l-au susţinut pentru a ocupa actuala funcţie. Totodată, sperăm să conştientizeze cât de nocivă este prezenţa sa la club şi să îşi dea demisia de onoare.

Pe această cale dorim să anunţăm faptul că, noi, Peluza I Ilie Oană, nu mai acceptăm ca acest conducător, în speţă Cristi Vlad, să nu facă demersurile necesare pentru ca echipa să se numească FC Petrolul Ploieşti. Nu mai acceptăm să jucăm sub numele de ACS Petrolul 52 doar pentru ca preşedintele Cristi Vlad să îşi păstreze funcţia.

Peluza I Ilie Oană va lupta până la capăt pentru ca proiectul demarat să fie dus la bun sfârşit, iar echipa noastră de suflet să îşi recapete numele de FC Petrolul Ploieşti!
Demisia, Cristi Vlad!"