Handbalista Cristina Neagu are un salariu lunar de 22.000 de euro net la CSM Bucureşti

Dezvăluirea privind salariul celei mai bune jucătoare de handbal din lume în 2010, 2015 şi 2016 a fost făcută de către tolo.ro, blogul jurnalistului Cătălin Tolontan.

Venită la Bucureşti în luna aprilie a anului trecut cu obiectivul declarat de a câştiga Liga Campionilor cu o echipă românească, Cristina Neagu încasează 101.649 de lei în fiecare lună, echivalentul a 22.000 de euro, anunţă site-ul tolo.ro, care scrie că salariul brut al celei mai valoroase handbaliste a României se ridică la 120.962 de lei pe lună.

Suma vehiculată iniţial, în momentul aducerii Cristinei, era de 300.000 de euro. Cifra nu a fost confirmată sau infirmată niciodată de către Primăria Capitalei. CSM Bucureşti este un club bugetar care aparţine municipalităţii Bucureştiului.

”Nicio victorie nu este mai dulce decât atunci când lupţi pentru ţara ta şi, în cazul Cristinei Neagu, pentru oraşul tău: Bucureşti!”, spunea Gabriela Firea în comunicatul oficial, în care a ţinut să facă publică lovitura de imagine.


În Muntenegru, la ŽRK Budućnost, echipa de unde a venit Cristina Neagu, socotită de trei ori cea mai bună jucătoare a lumii, ea câştiga aproximativ 12.000 de euro pe lună, tot atât cât primea la Oltchim. Cu echipa din Podgorica luase Liga Campionilor, în 2015. 


Gazeta Sporturilor a intrat în posesia ”fluturaşului” de salariu al Cristinei Neagu, furnizat de surse din Primăria Capitalei. 15 milioane de euro este bugetul CSM Bucureşti, propus pentru 2018

Cele 22.000 de euro net pe lună fac din Cristina Neagu cel mai bine plătit bugetar din România.